checkmark

Dit weekend besteld, Maandag in huis

checkmark

Verzekerd verzonden tegen schade

checkmark

100 dagen retourrecht

checkmark

Scherpe prijzen

webshop keurmerk
Home / Merken / Cuisine
Toon Filters

Cuisine

Plastika Skaza is een succesvol bedrijf dat al 35 jaren ervaring heeft op gebied van kunststofproducten. Het brengt keukengerei met baanbrekend, kleurrijk en functioneel design op de markt onder het merk Cuisine C. Het gamma is het resultaat van Sloveense technische know-how. Alle producten worden ontworpen door Sloveense designers. De ontwerpers hebben een originele benadering van de combinatie tussen design en hoogkwalitatieve materialen. De Cuisine C collecties passen binnen een moderne levensstijl en zijn geschikt om in openlucht te genieten. Ze bieden namelijk hetzelfde comfort en de sfeer van keukengerei thuis. Productlijnen die het merk Cuisine C zeer goed vertegenwoordigen zijn Viva, Solo en Contessa. Hieronder vind je er meer informatie over.

Het Viva tafelgerei is design tafelgerei in premium kwaliteit voor gebruik thuis, tijdens picknickmomenten en op campings. De volledige collectie is voedselbestendig, kan in de magnetron gebruikt worden, is vaatwasbestendig en bevat geen Bisphenol noch melamine. Het tafelgerei is kras- en breukbestendig. Het harde, duurzame materiaal is sterk, duurzaam en gemakkelijk te reinigen, waardoor het perfect is voor buitengebruik.

De Contessa collectie is vervaardigd uit onschadelijke materialen. Het zijn keukenaccessoires die voedselveilig zijn; ze bevatten geen bpa of melamine. De accessoires zijn bestand tegen vallen, schokken en hoge temperaturen. Ze zijn geschikt voor zowel binnen als buiten. Hun elegant, simpel ontwerp, hun kleuren en topkwaliteit maken indruk.

Voor de Solo collectie heeft Cuisine C rekening gehouden met de natuur, zowel wat de vormen als de materialen van de keukenitems betreft. De producten zijn ergonomisch en worden geproduceerd van gerecycleerde PET-flessen. Solo maakt de kookervaring perfect. De producten onderscheiden zich door een stijlvol, vernieuwend ontwerp en door materialen van topkwaliteit die bestand zijn tegen hoge temperaturen.

Verder biedt Cuisine C ook de Bokashi organico eco afvalbak, een slim recycleersysteem voor keukenafval. Het is een emmer die je thuis of op kantoor kunt gebruiken. Er komen geen geuren vrij, je zal geen last hebben van insecten en je hebt geen afvalzakken nodig.

Breng je veel tijd door in de tuin, op het balkon of op het terras? Verblijf je regelmatig op campings? Hou je van picknicken? Dan zal je aan het Cuisine C assortiment veel plezier beleven.Cuisine

Ā© 2024 Kitchen&More - All Rights Reserved