checkmark

Voor 20:00 besteld, morgen in huis

checkmark

Verzekerd verzonden tegen schade

checkmark

100 dagen retourrecht

checkmark

Scherpe prijzen

webshop keurmerk
Home / Merken / Durobor
Toon Filters

Durobor

Durobor is opgericht in 1928 en introduceerde het geautomatiseerd fabricageproces voor drinkglazen in Europa. Elk Durobor glas wordt vervaardigd in de fabriek in Soignies, België. Durobor geniet erkenning in de hele wereld voor specifieke drinkglazen. Vandaag is de spirit van Durobor nog steeds: innovatie, marktpioniermentaliteit en zich onderscheiden als designer, fabrikant en conceptleider. In het aanbod vind je glaswerk zonder en met decors. Ook de versieringen worden steeds aangebracht met de huidige eisen in het achterhoofd.
Dat Durobor conceptleider is, blijkt uit het wel erg revolutionaire concept waarmee het merk voor de dag is gekomen: verrassende glazen die kunnen gebruikt worden voor hapjes. De zeer chique glazen en verrines hebben een plezant ontwerp dat mooi staat op tafel. De ‘bubble’ in de dikke basis is een onderscheidend symbool van het merk en heeft een luxueuzere uitstraling aan het glaswerk.
Het alombekende innovatief design van Durobor glazen wordt steeds aangepast aan het gebruik en komt tegemoet aan de eisen van de professionele sector: een ultieme combinatie van aantrekkelijk design en functionaliteit. Het specifieke systeem van Durobor geeft extra stevigheid aan het deel van het glas dat het gevoeligst is: de rand. Bij Durobor glazen breekt de rand aanzienlijk minder snel. Aangezien Durobor glazen produceert met een verhoogde weerstand, kunnen ze intensief gebruikt worden. De uitstraling van glazen is altijd belangrijk, maar Durobor houdt ook rekening met praktische voordelen. De glazen zijn bestand tegen de vaatwasser, zelfs tegen industriële vaatwasbeurten. Omwille van die redenen zijn de Durobor glazen geschikt voor professionals.
Het merk heeft een Classic collectie met essentiële glazen voor je barkast, een Premium collectie met origineel glaswerk voor specifiek gebruik en een Prestige collectie met hoogstandjes. Zo is er voor elke smaak en voor elke behoefte het perfecte glas. Of je nu houdt van cocktails, wijn of champagne. Of je nu smelt voor frisdranken of sterke dranken. Eerder fan bent van warme dranken: Durobor heeft steeds een oplossing. Verder biedt Durobor shotglaasjes en amuseglaasjes.
De glazen van Durobor verleiden jou tot proeven, creëren, delen en genieten. Bezwijk aan de expertise van een bedrijf dat de knepen van het vak kent en steeds nieuwe en vernieuwende concepten aanbiedt.Durobor

Ā© 2024 Kitchen&More - All Rights Reserved