checkmark

Voor 20:00 besteld, morgen in huis

checkmark

Verzekerd verzonden tegen schade

checkmark

100 dagen retourrecht

checkmark

Scherpe prijzen

webshop keurmerk
Home / Home & Deco / Kaarsen
Toon Filters

Kaarsen

Kaarsen kopen?


Prachtige kaarsen in allerlei soorten, formaten, kleuren en geuren! Van verschillende merken zoals Cosy&Trendy en Hautekiet. Kaarsjes zorgen voor gezelligheid en een leuke sfeer in huis. 

Er zijn verschillende soorten kaarsen, je hebt cilinderkaarsen, drijfkaarsen, theelichtjes, geurkaarsen, spitskaarsen, slowlights, bolvorm kaarsen, LED kaarsen, buiten kaarsen en natuurlijk ook kaarsen verwerkt in glas of in steen. 

Verschillende vormen kaarsen zijn erg leuk voor de afwisseling, het is zeer origineel om een bolvorm kaars te combineren met bijvoorbeeld enkele cilinderkaarsen.

De LED kaarsen zijn moderne elektrische kaarsen welke werken op batterij, deze hebben een hoog rendement. 

De Hautekiet kaarsen zijn allen Slowlight kaarsen, dit houdt in dat ze vele malen langer branden dan normale kaarsen. Kaarsen met hoge branduren. Het merk Hautekiet Candles is een Belgisch merk en de fabriek zit gesitueerd in Brugge. Alle producten worden gecontroleerd en ingepakt met de hand. Ze produceren zowel indoor als outdoor kaarsen in vele formaten, soorten en kleuren. Helaas is deze firma failliet.

Enkele tips voor het gebruik van kaarsen:
- Om walmen te voorkomen, zorg dat de kaarsen 10-15 cm van elkaar afstaan en ze niet op de tocht staan. Zorg ook altijd dat ze vlak geplaatst zijn, scheve kaarsen kunnen gaan walmen en druipen. Indien de kaars toch walmt, knijp even in de pit
- Plaats kaarsen niet in de buurt van warmtebronnen zoals radiatoren, de openhaard of de TV
- Het uitmaken van de kaars kan het beste door het gebruik van een kaarsendover, of de kaars te dompelen in zijn eigen kaarsvet. Vergeet niet de kaars daarna weer rechtop te zetten.

Voor meer kaarsen, kandelaars, theelichten, windlichten en meer, ga naar de webshop van Kaars&Geur


Ā© 2024 Kitchen&More - All Rights Reserved