checkmark

Voor 20:00 besteld, morgen in huis

checkmark

Verzekerd verzonden tegen schade

checkmark

100 dagen retourrecht

checkmark

Scherpe prijzen

webshop keurmerk
Home / Home & Deco / Kunst kerstbomen
Toon Filters

Kunst kerstbomen

Je hebt kunst kerstbomen en kunstkerstbomen.. Onze bomen zijn niet van echt te onderscheiden op een afstandje. Ze zijn van uitermate goede kwaliteit en niet te vergelijk met sommige andere bomen op de markt. 2 jaar garantie en snel in een stevige doos geleverd, makkelijk op te zetten en weer op te bergen voor het jaar erop!


Kunst kerstboom kopen


Kunst kerstbomen hebben een heel groot voordeel, of eigenlijk 2 hele grote voordelen: ze verliezen geen naalden (dit scheelt aardig wat schoonmaak werk) en je kunt ze elk jaar opnieuw gebruiken. Je hoeft dus maar eenmalig een kunstkerstboom te kopen! Hoewel kunst kerstbomen vaak een stuk duurder zijn in aanschaf, kan dit na enkele jaren dus zeker uit. Van een kunst boom heb je jaren lang plezier. Na de kerst zet je de boom opgetuigd en al terug in de garage of op zolder, of stopt hem weer in de mooie compacte doos waarin ze geleverd worden. 

Kerstbomen zijn er in vele soorten en maten. De hoogtes kunnen varieren van 120 cm tot wel 300 cm. De meest gangbare maat is ca 180 cm. Vergeet niet dat de kerstboom vaak op een tafeltje of verhoging wordt geplaatst, en houdt bij het opmeten ook rekening met een eventuele piek. 

Grote kunstkerstboom

De 300 cm XL kerstboom zou meer geschikt zijn voor bedrijven of particuliere met grote (lees: hoge) huizen wink

Dan zijn er vele soorten en kwaliteiten, de bomen met de meeste plooitakken zijn voller (en vaak ook iets hoger geprijsd). Er is keuze uit groene bomen, maar ook spierwitte of een boom met kunstsneeuw. Deze boom is in de basis wel groen, maar zit vol met 'sneeuwvlokken'. Dit geeft een zeer speciale uitstraling. 

Kunst kerstboom met dennengeur


Één klein nadeel wellicht, een kunst kerstboom ruikt niet 'echt' naar dennen. Maar tegenwoordig hebben ze daar sprays voor met dennenlucht. Vroeger was het kopen van een kunst kerstboom 'not done' maar tegenwoordig hebben veel huishoudens een mooie nepper! Volgens een onderzoek van Het Familie Kenniscentrum in 2011 gaf nog maar 23 %  van de mensen de voorkeur aan een echte kerstboom tegenover 46% van de Nederlanders die een duidelijke voorkeur voor een kunstkerstboom had. 

Tegenwoordig bestel je zelfs kunst kerstbomen online, ook dit kan bij ons. De meeste kunst kerstbomen worden geleverd in een compact pakket en bestaan uit meerdere losse delen. De takken zijn veelal uitklapbaar en zitten vast aan de 'stam'. 

 


Ā© 2024 Kitchen&More - All Rights Reserved