checkmark

Voor 20:00 besteld, morgen in huis

checkmark

Verzekerd verzonden tegen schade

checkmark

100 dagen retourrecht

checkmark

Scherpe prijzen

webshop keurmerk
Home / Glazen & Drinken / Hete dranken
Toon Filters

Hete dranken

 

Bij hete dranken denk je uiteraard aan koffie en thee. Dit kun je uit stenen of porseleinen kopjes drinken, maar ook uit glas. Voorwaarde is dan dat het glas extra sterk moet zijn en bestendig tegen hitte moet zijn. Sommige glazen zijn dubbelwandig, wat betekent dat er een extra wand in het glas aangebracht is. Andere glazen zijn gemaakt van speciaal vervaardigd glas dat bestand is tegen hoge temperaturen.

 

Koffie is lekker, maar Irish koffie eigenlijk net iets meer. Irish koffie serveer je in een glas op een voetje met een klein oortje. Heerlijk sterke koffie met een flinke scheut whisky. Lekker even een moment voor je zelf of nog even nagenieten met vrienden na een flinke maaltijd. Het Irish Coffee glas van Arcoroc is dan perfect. Het heeft een inhoud van 240 ml en is gemaakt van extra sterk glas. Het glas zelf kan prima in de vaatwasser en heeft een klassieke uitstraling. Soms gaat het gewoon om de inhoud en met dit glas is dat helemaal gegarandeerd.

 

Een ander mooi voorbeeld van een glas dat speciaal gemaakt is voor hete dranken is het theeglas op voet Bill van het merk Libbey. Ook dit glas heeft een inhoud van 240 ml en is gemaakt van extra dik en extra sterk glas. Dus niet alleen ideaal voor hete thee, maar ook bestand tegen een stootje. Het oor is ruim zodat het glas lekker in de hand ligt. Een mooi alternatief voor het reguliere theeglas.

 

Je ziet het, glazen voor hete dranken kunnen heel divers zijn. Dus kijk gerust even rond en trakteer jezelf vandaag op een set mooie glazen of doe het cadeau aan iemand die het volgens jou goed kan gebruiken.


Ā© 2024 Kitchen&More - All Rights Reserved