checkmark

Dit weekend besteld, Maandag in huis

checkmark

Verzekerd verzonden tegen schade

checkmark

100 dagen retourrecht

checkmark

Scherpe prijzen

webshop keurmerk
Home / Pannen / Pannen Series / BK Pannen Series / BK Easy Basic Ceramic
Toon Filters

BK Easy Basic Ceramic

BK Easy Basic Ceramic

De BK Easy Basic Ceramic laat zien dat gebruiksgemak en een gezonde leefstijl heel goed samen kunnen gaan. De pannen hebben een krasvste, keramische coating die heel milieuvriendelijk is omdat hij vrij is van PTFE en PFOA. Dit stelt je in staat om je gerechten heter te bakken (tot wel 400Ëš) omdat er geen nare dampen vrij zullen komen. De pannen zijn gemaakt van aluminium en hebben een uitstekende warmteverdeling. Dit zorgt er voor dat je minder energie verbruikt tijdens het koken en bakken. De handgrepen zijn ergonomisch en worden niet heet zodat je de pannen veilig aan kunt pakken. Ook zijn alle BK Easy Basic Ceramic pannen geschikt voor alle warmtebronnen inclusief inductie. 

BK Easy Basic Ceramic Koekenpan

Wanneer je op zoek bent naar een nieuwe koekenpan, raden wij de Easy Basic Ceramic koekenpan dan ook van harte aan. Het gebruiksgemak en de fijne, keramische coating maken deze koekenpan tot een ontzettend goeie aanvulling in je pannenkast. Geen zorgen meer over giftige stoffen, altijd een goed bakresultaat en een zeer lange levensduur maken dat een BK Easy Basic Ceramic koekenpan een prima aankoop is. 

BK Easy Basic Ceramic Kopen

Koop je BK Easy Basic Ceramic koekenpannen en wok bij Kitchen&More voor uitstekende service en snelle levering. Bij ons vind je een uitgebreid assortiment BK pannen waaronder ook de BK Easy Induction Ceramic pannen. Kijk dus gerust even rond en als je vragen hebt, kun je die in onze chat stellen of je stuurt ons een mailtje. We horen graag van je!


© 2024 Kitchen&More - All Rights Reserved