checkmark

Voor 20:00 besteld, morgen in huis

checkmark

Verzekerd verzonden tegen schade

checkmark

100 dagen retourrecht

checkmark

Scherpe prijzen

webshop keurmerk
Home / Pannen / Aspergepan
Toon Filters

AspergepanBezig met laden...
Sale

Aspergepan Inductie

Een aspergepan is een bijzonder handig keukenhulpmiddel wanneer je asperges wilt koken. Vanwege hun vorm en lengte passen ze namelijk niet altijd in reguliere kookpannen. Een aspergepan herken je dan ook aan zijn hoge, smalle uiterlijk waarin je de asperges rechtop kunt koken. Hierdoor worden de asperges gelijkmatig gaar en haal je ze eenvoudig weer uit het water met een tang of door het bijbehorende mandje uit de pan halen. Onze aspergepannen zijn ook geschikt voor inductie en kunnen gewoon in de vaatwasser. Dus komt de lente er aan en heb je zin in heerlijke asperges met een gekookt ei en ham? Koop dan een aspergepan voor inductie en je kunt er morgen al mee aan de slag! 

Aspergepan met Glazen Deksel

Wanneer je kookt gaat er veel warmte en dus energie verloren als je steeds het deksel van de pan op moet tillen. Door te kiezen voor een aspergepan met glazen deksel kun je het kookproces nauwgezet in de gaten houden zonder dat er warmte verloren gaat. 

Aspergepan met Mand

Een goeie aspergepan hoort gewoon een mandje te bevatten. Hiermee haal je de asperges veel gemakkelijker uit het kokende water te halen. De inzetmand moet gemakkelijk uit de pan te tillen zijn en voorkomt beschadigingen aan de asperges. 

Onze aspergepannen hebben allemaal inzetmandjes en een diameter van 16 cm. Dit is groot genoeg voor 2 kilo asperges per keer. 

Tips voor gebruik Aspergepan

Wanneer je de asperges kookt, laat de puntjes dan boven het water uitsteken. Zo stomen ze mee en worden ze niet te zacht of vallen ze er af. In een gewone aspergepan passen asperges met een lengte van 25 cm. Meestal snijd je de harde onderkant er af, dus dan kun je met de lengte rekening houden. 

Aspergepan Kopen

Asperges zijn een zeer delicate maar erg gezonde groente. Zorg voor het beste kookresultaat met een speciale aspergepan. Houd je sowieso van gezond koken? Kijk dan eens bij de BK Balans pannen voor gezond koken en bakken zonder extra olie of vet nodig te hebben. 
 


© 2024 Kitchen&More - All Rights Reserved