checkmark

Voor 20:00 besteld, morgen in huis

checkmark

Verzekerd verzonden tegen schade

checkmark

100 dagen retourrecht

checkmark

Scherpe prijzen

webshop keurmerk
Toon Filters

BK ConicalBezig met laden...

BK Conical Pannen

De BK Conical pannenserie is een complete serie van kook-, steel- en soeppannen van hoge roestvrij edelstaal kwaliteit. Dit zorgt voor een snelle opwarming en gelijkmatige verdeling van de warmte. De pannen lopen conisch toe naar boven toe en sluiten geheel af. Hierdoor is er nauwelijks warmteverlies wat een meer efficiënte manier van koken betekent. De pannen zijn hygiënisch in gebruik en kunnen allemaal in de vaatwasser. De Conical serie is geschikt voor gebruik op alle warmtebronnen. 

BK Conical Cool

De pannen van Conical Cool hebben naast bovenstaande voordelen ook nog eens de bijzondere 'cool touch' handgrepen. Dat betekent dat de handgrepen van de pannen en deksels niet warm worden tijdens het koken en goed aan te vatten zijn. Nooit meer vingers branden als je per ongeluk een dekse optilt! 

BK Conical Cool Glass

Hou je graag in de gaten hoe het koken verloopt? Kies dan de Conical Cool Glass pannen. HIermee heb je profijt van de koele handgrepen én het gemak van het kunnen volgen van het kookproces in één. Dit zijn pannen waar je heel lang plezier van zult hebben, want ook hier staat kwaliteit hoog in het vaandel. 

BK Conical Kookpannen

Elk huishouden heeft degelijke kookpannen nodig, dus waarom niet kiezen voor kookpannen die er ook nog eens mooi uit zien? De conische vorm van al deze pannen geeft ze een eigentijdse uitstraling. Alle pannen zijn voorzien van handige maatvoering aan de binnenkant en ze kunnen gewoon in de vaatwasser. Perfect dus voor alledaags gebruik. En wil je ze weer opruimen? Je kunt de pannen goed stapelen zodat ze weinig ruimte innemen in je pannenkast. 

BK Conical Panenn Kopen

Bij Kitchen&More vind je een uitgrebeide selecte Bk Conical pannen. BK staat voor duurzaam en hoge kwaliteit, dus je zult zeker geen spijt krijgen van je aankoop. En bestel je vandaag, dan heb je de pannen in de meeste gevallen morgen al in huis! Zoek je ook nog degelijke koekenpannen van BK? Bekijk dan eens de BK Easy Basic koekenpannen!


© 2024 Kitchen&More - All Rights Reserved