checkmark

Dit weekend besteld, Maandag in huis

checkmark

Verzekerd verzonden

checkmark

100 dagen retourrecht

checkmark

I.V.M drukte kan het wat langer duren

webshop keurmerk
Home / Keramische pannenset

Keramische pannenset

Keramische pannenset

Voordelen keramische pannen

Pannensets van Kitchen&More zijn over het algemeen keramisch, maar wij bieden ook RVS sets aan. Keramisch koken heeft vele voordelen, allereerst is het gezonder. In onze keramische pannen kun je bakken en braden zonder olie of boter, let wel dat is niet in elke keramische pan het geval. Koken zonder olie of boter is ideaal voor mensen die op dieet zijn, het scheelt aardig wat calorieën en vet. In 1 eetlepel olie of bak/braad boter zit al gauw 10 gram vet. Nog een bijkomend voordeel is dat ze zeer gemakkelijk schoon te maken zijn, de keramische laag is erg glad waardoor ten eerste het eten niet aanbakt en ten tweede één doekje door de pan voldoende is om deze schoon te krijgen.

 

Kookt u nog met teflon pannen?

Kook je nog met andere pannen? Wees erop verdacht dat in veel pannen een Teflon laag zit, in deze laag zitten giftige stoffen die bij het koken en bakken vrij kunnen komen. Dit kan schadelijk zijn voor de gezondheid. Ook kan de anti-aanbak laag los laten, waardoor zwarte deeltjes in je eten terecht komen. Ons advies is om deze pannen zo spoedig mogelijk weg te doen en een keramische pan of keramische pannenset aan te schaffen. De keramische laag laat niet los en bevat geen giftige stoffen! Wat is er nu belangrijker dan je gezondheid?

Keramische pannenset combinatie actie

De kosten?

Het koken met keramische pannen hoeft helemaal niet duur te zijn. Keramische pannen staan vaak bekend als erg dure pannen. Kitchen&More heeft verschillende keramische pannensets met voordelige combinatie prijzen!  Één van de meest populaire pannensets is de 7-delige keramische pannenset. Deze set bevat maar liefst twee braadpannen, een hapjespan en een pannenkoekenpan en is te verkrijgen voor maar 84,95. Een andere populaire set is de keramische pannenset met wokpan. Deze set bestaat uit een keramische wokpan, een 3-delige keramische koekenpannenset en een keramische hapjespan. Ook is er keuze uit verschillende kleuren!

Echter, wij hebben ook een 16-delige pannenset. Deze pannenset is niet geheel keramisch, maar  bevat één stevige keramische hapjespan. De andere pannen in deze set zijn van RVS. In deze pannen zit geen Teflon laag, dus wees gerust.

Liever een enkele pan uitproberen?

Wil je niet meteen een pannenset aanschaffen maar eerst een keramische pan uittesten? Dan raden aan om een keramische hapjespan of keramische koekenpan los te kopen, zo maak je kennis met de voordelen van het bakken en braden met keramische pannen en zie je meteen dat kwaliteit niet duur hoeft te zijn! 

Wilt u meer informatie over keramische pannen? Lees dan de blog: Advies en tips voor het gebruik van keramische pannen of lees de blog van Beeldbuijs.
  Kitchen&More     13-10-2013 20:57     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

© 2021 Kitchen&More - All Rights Reserved