checkmark

Voor 20:00 besteld, morgen in huis

checkmark

Verzekerd verzonden tegen schade

checkmark

100 dagen retourrecht

checkmark

Scherpe prijzen

webshop keurmerk
Home / Pannen / Koekenpannen sets
Toon Filters

Koekenpannen sets

Koekenpannen in voordelige combinatie sets. Deze koekenpannensets zijn allen keramisch en geschikt voor alle warmtebronnen. Van verschillende merken, zoals Sola, Royalty Line en BK.
Bezig met laden...

Koekenpannensets

Een koekenpan is onmisbaar in ieder huishouden. Vaak is het handig om meerdere formaten koekenpannen in huis te hebben, bijvoorbeeld een grote om gebakken aardappeltjes in te maken. Een groot oppervlak is dan namelijk wel fijn. Voor enkele stukjes vlees is een medium formaat koekenpan ook prima, ca. 24 cm. Een eitje bakken is ideaal in een klein koekenpannetje van ongeveer 20 cm. Hiervoor hebben wij de koekenpannensets. De meeste sets bestaan uit 3 formaten pannen. De standaard formaten zijn 28 cm, 24 cm en 20 cm.
Ons assortiment bestaat uit meerdere merken, onder andere Greenpan, Royalty Line, Sola en BK.
 

Koekenpannen set kopen


Ten eerste kijk of de pan geschikt is voor de warmtebron waarop je kookt, is dit bijvoorbeeld gas? Dan kunnen eigenlijk alle pannen erop. Inductie tegenwoordig vaak ook, maar er zijn uitzonderingen. Greenpan heeft koekenpannensets die perfect op inductie werken, deze pannen zijn speciaal gemaakt voor de inductie kookplaten, maar kunnen uiteraard ook worden gebruikt op gas of op een keramische kookplaat. Royalty Line en Sola pannen werken ook goed op alle warmtebronnen. Niet alle pannen van BK zijn geschikt voor inductie, kijk daarom goed per set of ze wel of niet geschikt zijn voor inductie.
Ten tweede: wat wil je klaarmaken in de pan? De afmeting van de pan wordt altijd gemeten aan de bovenzijde van de pan. Dit is dus niet het oppervlak van de bodem. Wees je er dus van bewust dat een 24 cm koekenpan gemeten is aan de bovenkant van de pan, en de bodem dus kleiner is.
 

2 delige koekenpannensets


Naast de losse koekenpannen en 3 delige koekenpannensets zijn er ook 2 delige koekenpannensets met een 24 en 28 cm koekenpan of een 20 en 24 cm koekenpan voor de kleinere huishoudens. Vaak zijn de sets net weer even goedkoper dan dat je alle pannen los moet aanschaffen.  Voor ieder wat wils dus!


© 2024 Kitchen&More - All Rights Reserved