checkmark

Voor 20:00 besteld, morgen in huis

checkmark

Verzekerd verzonden tegen schade

checkmark

100 dagen retourrecht

checkmark

Scherpe prijzen

webshop keurmerk
Home / Pannen / Marmeren coating pannen
Toon Filters

Marmeren coating pannen

Marmeren-coating-pannen

Marmeren Coating Pannen

 

Sinds het verbod op de giftige PFOA anti-aanbaklaag zijn er verschillende nieuwe anti-aanbaklagen op de markt gekomen. Te denken valt aan keramisch, graniet of zoals bij deze pannen: marmer. Het uitgangspunt is dat men van de voordelen van anti-aanbak kan blijven genieten, minus de nadelige gezondheidseffecten van giftige stoffen en deeltjes zoals bijvoorbeeld PFOA. Een vooruitgang is pas een vooruitgang als het gemak zoals we dat kenden blijft bestaan, maar dan in een betere vorm.

 

Marmer is erg duurzaam en milieuvriendelijk. Bijkomend voordeel ten opzichte van een keramische anti-aanbaklaag is dat bij marmer de verkleuring die na verloop van tijd optreedt niet te zien is. Marmer is namelijk donkergekleurd. Om lang van pannen met een marmeren coating te kunnen blijven genieten is het raadzaam om deze pannen met de hand af te wassen. Maar je zult merken dat dit geen straf is. De coating is perfect glad en kleeft niet aan. Schoonmaken is dus in een oogwenk gedaan!

 

De braadpan met marmeren coating van het merk Royalty Line Switzerland is een typisch voorbeeld van de perfecte prijs/ kwaliteitsverhouding. Duurzaam geproduceerd, mooi om te zien, maar vooral praktisch door het glazen deksel en de ergonomische handgrepen. Deze braadpan zal je niet in de steek laten! Met een inhoud van 4 liter is hij ook prima geschikt voor de meeste huishoudens. Groot genoeg voor een gezin met kinderen, maar ook perfect om te gebruiken als je voor meerdere dagen vooruit wilt koken. Is 4 liter toch iets te veel of juist te krap voor jou? Je kunt hem ook een slag kleiner of groter krijgen.

 

Na wat onderzoek ben je tot de conclusie gekomen dat pannen met een marmeren coating het helemaal zijn voor jou. Duurzaam, sterk en mooi om te zien. Jij bent om! Misschien is de 14-delige pannenset ook van het Royalty Line merk iets voor jou. Met deze set krijg je zes pannen ineens met bijpassende deksels zodat je elke pan op een gegeven moment ook kan afsluiten. De koperen kleur is helemaal trendy en door de zwarte marmeren coating is verkleuring geen issue. Deze pannenset wordt geleverd met vier extra handvatten. Deze kun je gemakkelijk op de handvatten van de pannen klikken waardoor ze beter vast te houden zijn en niet meer heet aanvoelen. 


© 2024 Kitchen&More - All Rights Reserved