checkmark

Voor 20:00 besteld, morgen in huis

checkmark

Verzekerd verzonden tegen schade

checkmark

100 dagen retourrecht

checkmark

Scherpe prijzen

webshop keurmerk
Home / Pannen / Pannen Series / BK Pannen Series / BK Black Steel
Toon Filters

BK Black Steel

BK Black Steel 

Wanneer je graag bakt in ijzersterke pannen, dan is de Black Steel lijn van BK precies wat voor jou. Deze stalen pannen verdelen de warmte zeer gelijkmatig en efficiënt en zijn razendsnel op temperatuur, perfect dus voor het snel dichtschroeien van vlees. Wat ook kenmerkend is voor de Black Steel pannen is hun verkleuring. De pan verkleurt door veelvuldig gebruik namelijk van staalgrijs naar blauwzwart. Deze verkleuring is een patina-laag wat een natuurlijk proces is en waardoor de pan onverwoestbaar wordt. Hoe beter de patina-laag, des te beter de anti-aanbakeigenschappen. Deze pannen creëren zelf dus een antikleeflaag. Er komen hier geen nare chemische processen bij kijken en je hoeft je ook geen zorgen te maken over PFOS of andere ongezonde antiaanbaklagen. 

BK Black Steel Koekenpan

De BK Black Steel koekenpannen, grillpannen en andere pannen zijn geschikt voor elke warmtebron, inclusief inductie. Ook kunnen deze pannen in de oven. Maak deze pannen op de hand schoon door onder de hete kraan af te spoelen. Eventuele grove resten veeg je er eerst met een stukje keukenpapier af. Doe de pannen nooit in de vaatwasser. Hiermee strip je die patina-laag en zal de pan niet alleen weer gaan kleven, maar ook gaan roesten. 

BK Black Steel Pannenkoekpan

Lekkere pannenkoeken bakken zonder je zorgen te maken over ongezonde anti-aanbaklagen doe je in de BK Black Steel pannenkoekenpan. De gelijkmatige hitte zorgt er voor dat de pannenkoeken perfect bakken en gemakkelijk los komen van de pan. 

BK Black Steel Kopen

Kies voor onverwoestbare kwaliteit en koop je BK Black Steel plaatstalen pannen bij Kitchen&More. Van deze pannen heb je je hele leven lang veel plezier, bakken en grillen was nog nooit zo prettig geweest. Bestel BK Black Steel vandaag en dan heb je hem in de meeste gevallen morgen al in huis. En zoek je ook een oerdegelijke braad- of stoofpan? Check dan de BK Bourgogne lijn eens!


© 2024 Kitchen&More - All Rights Reserved