checkmark

Voor 20:00 besteld, morgen in huis

checkmark

Verzekerd verzonden tegen schade

checkmark

100 dagen retourrecht

checkmark

Scherpe prijzen

webshop keurmerk
Toon Filters

GlasonderzetterBezig met laden...

Glasonderzetter Kopen


Bescherm je meubels met mooie glasonderzetters. Een setje onderzetters kopen is van essentieel belang als je je houten meubulair wilt beschermen tegen kringen en vlekken van je glazen en bekers. Een natte plek op een houten tafel of kast kan die permanent beschadigen. Maar glasonderzetters zijn ook gewoon erg mooi. Wij hebben heel veel verschillende materialen onderzetters in ons assortiment. Ze liggen tenslotte in het zicht, dus je wilt wel wat moois om je glas op te zetten. 

Glasonderzetter Marmer


Wij zijn zelf bijvoorbeeld erg trots op onze selectie marmeren glasonderzetters. Marmer is een tijdloos materiaal dat in heel veel verschillende stijlen interieur heel goed past. Bovendien is het sterk en hoef je je geen zorgen te maken over vlekken die achterblijven. Het marmer is niet poreus en neemt dus geen vocht op. 

Glasonderzetter Kurk


Een ander veelgebruikt materiaal voor onderzetters is kurk. Dit natuurlijke materiaal is heel duurzaam, lichtgewicht en heeft een mooie warme uitstraling. Je hebt glasonderzetters die lijken op bierviltjes of die gemaakt zijn van daadwerkelijke fleskurken. Keuze genoeg dus!

Glasonderzetter Steen


Wat je tegenwoordig ook veel ziet, zijn onderzetters die op een tegeltje lijken. Ook deze hebben een natuurlijke uitstraling en passen in bijna elk interieur. Let hiermee wel op dat je eventuele vlekken snel wegveegt. Tegeltjes kunnen poreus zijn als ze geen glazuurlaag hebben. 

Glasonderzetters bij Kitchen&More


Onderzetters zijn erg praktisch, zien er mooi uit en beschermen je meubels. Zorg dus dat je er altijd een stapeltje van in huis hebt die je op strategische plekken neerlegt. Net als een glazenrek, zijn onderzetters gewoon erg handig om te hebben. En bestellen bij Kitchen&More betekent vandaag besteld = morgen in huis! 


© 2024 Kitchen&More - All Rights Reserved